Om oss

ERV Teknikk Lyngdal AS er en teknisk totalentreprenør som utfører oppdrag innen elektro-, rør- og ventilasjonsfaget.

Vi ble ble etablert i 2007 og utfører oppdrag innen service, boliger, næring, industri og prosjekt.

Med alle ressurser under samme tak, kan vi planlegge og gjennomføre serviceoppdrag og totaltekniske prosjekter. ERV Teknikk Lyngdal er din eneste samarbeidspartner fra prosjektering til levering. Totaliteten av våre fagfelt gjør at vi kan levere på kundens premisser uten å involvere eksterne konsulenter.

Vi består av 60 positive medarbeidere med bred faglig kompetanse. Vi er opptatt av faget vårt, og av å føre kompetansen videre til våre lærlinger, og er også en godkjent lærlingbedrift.

Energi, luft og vann er kanskje de viktigste elementene i et bygg. Vår kompetanse dekker alle tre, og ERV Teknikk Lyngdal ønsker å være din totalleverandør, slik at du kan forholde deg til én og samme aktør.

Uavhengig av oppdragets størrelse og art blir alle kontrakter planlagt og gjennomført innenfor avtalte rammer – alltid i nært samarbeid med kunden.

ERV Teknikk Lyngdal AS er i tillegg autorisert leverandør og installatør av varmepumper og aircondition. Vi utfører også serviceoppdrag på slike anlegg.

Et utvalg oppdrag vi har utført:

Lyngdal Ungdomsskole
Buen Kulturhus
Coop OBS Lyngdal
Amfi Senter Mandal
ERV Teknikk Lyngdal er en total entreprenør og leverer både rør, elektro og ventilasjon til et bygg. Vår kompetanse dekker alle tre områder, og vi ønsker å være din totalleverandør, slik at du bare trenger å forholde deg til én aktør.

Vi kan være din eneste samarbeidspartner fra prosjektering til levering. Totaliteten av våre fagfelt gjør at vi kan levere på kundens premisser uten å involvere eksterne konsulenter.