Litt om oss

ERV Teknikk Lyngdal AS er en teknisk totalentreprenør som utfører oppdrag innen elektro-, rør- og ventilasjonsfaget. Vi ble ble etablert i 2007 og utfører oppdrag innen service, boliger, næring, industri og prosjekt.

Med alle ressurser under samme tak, kan vi planlegge og gjennomføre serviceoppdrag og totaltekniske prosjekter. ERV Teknikk Lyngdal er din eneste samarbeidspartner fra prosjektering til levering. Totaliteten av våre fagfelt gjør at vi kan levere på kundens premisser uten å involvere eksterne konsulenter.

Vi består av 60 positive medarbeidere med bred faglig kompetanse. Vi er opptatt av faget vårt, og av å føre kompetansen videre til våre lærlinger, og er også en godkjent lærlingbedrift.

Energi, luft og vann er kanskje de viktigste elementene i et bygg. Vår kompetanse dekker alle tre, og ERV Teknikk Lyngdal ønsker å være din totalleverandør, slik at du kan forholde deg til én og samme aktør.

Uavhengig av oppdragets størrelse og art blir alle kontrakter planlagt og gjennomført innenfor avtalte rammer – alltid i nært samarbeid med kunden.