Om oss

ERV Teknikk AS er en teknisk totalentreprenør som utfører oppdrag innen elektro-, rør- og ventilasjonsfaget.

Verdier og visjon

  • Ledende teknisk totalentreprenør innen all teknikk i bygg, bolig og industri i vår region
  • Et naturlig førstevalg for våre kunder
  • En trygg og solid arbeidsplass og opplæringsbedrift, med respekt for hverandre
  • Ledende på planlegging og gjennomføring, med et fremtidsrettet og innovativt fokus
  • ETT kompetansefirma på tvers av våre fag, med fokus på kvalitet og energieffektive løsninger

Historie og leveranse

Vi ble ble etablert i 2007 og utfører oppdrag innen service, boliger, næring, industri og prosjekt.

Med alle ressurser under samme tak, kan vi planlegge og gjennomføre serviceoppdrag og totaltekniske prosjekter. ERV er din eneste samarbeidspartner fra prosjektering til levering. Totaliteten av våre fagfelt gjør at vi kan levere på kundens premisser uten å involvere eksterne konsulenter.

Vi består av 65 positive medarbeidere med bred faglig kompetanse. Vi er opptatt av faget vårt, og av å føre kompetansen videre til våre lærlinger, og er også en godkjent lærlingbedrift.

Energi, luft og vann er kanskje de viktigste elementene i et bygg. Vår kompetanse dekker alle tre, og ERV ønsker å være din totalleverandør, slik at du kan forholde deg til én og samme aktør.

Uavhengig av oppdragets størrelse og art blir alle kontrakter planlagt og gjennomført innenfor avtalte rammer – alltid i nært samarbeid med kunden.

ERV er i tillegg autorisert leverandør og installatør av varmepumper, aircondition og kuldetekniske systemer. Vi er en godkjent, sertifisert F-gass bedrift, og utfører også serviceoppdrag på slike anlegg. ERV er en NOVAP-godkjent forhandler (Norsk Varmepumpeforening).

Logo og merkevare

ERV lanserte i 2021 ny logo, som symboliserer det tverrfaglige samarbeidet mellom fagene som vi er stå stolte av. Logen smelter fagene våre sammen til ett firma: Elektro ⚡️ Rør 👨🏻‍🔧 Ventilasjon 🌬 = ERV.

Som totalteknisk entreprenør nyter både prosjektledere, byggherrer og privatpersoner godt av den forente tverrfaglige kompetansen til ett firma.

Når vi nå tar ERV inn i fremtiden, er det med et teknisk fokus på en grønn fremtid. Fargene i den nye logoen symboliserer at vi i ERV skal ta vår del av ansvaret i det grønne skiftet.

Du vil fortsatt møte mennesker som elsker å bringe liv inn i veggene – til store og små prosjekter og til privatpersoner i hvert enkelt hjem

Et utvalg oppdrag vi har utført

ERV er en totalentreprenør og leverer både rør, elektro og ventilasjon til et bygg. Se flere referanseprosjekter her.

Vi kan være din eneste samarbeidspartner fra prosjektering til levering. Totaliteten av våre fagfelt gjør at vi kan levere på kundens premisser uten å involvere eksterne konsulenter.

Veldedighet

ERV har de siste årene valgt å støtte prosjektene «Håp for alle» og «Team Rynkeby».

Personvern

ERV er opptatt av viktigheten rundt godt personvern og god informasjonssikkerhet. ERV har målsetninger om at personvern skal ivaretas i henhold til gjeldene regelverk. Det jobbes kontinuerlig med å sikre nødvendig og tilstrekkelig internkontroll på området.

Sosiale media

Følg oss gjerne på facebook og Instagram.