Om oss

ERV Teknikk AS er en teknisk totalentreprenør som utfører oppdrag innen elektro-, rør- og ventilasjonsfaget.

Verdier og visjon

  • ERV skal være en ledende teknisk totalentreprenør innen all teknikk i bygg og bolig i vår region.
  • ERV skal være et naturlig førstevalg for våre kunder.
  • ERV skal være ETT firma på tvers av fag, med respekt for hverandre.

Historie og leveranse

Vi ble ble etablert i 2007 og utfører oppdrag innen service, boliger, næring, industri og prosjekt.

Med alle ressurser under samme tak, kan vi planlegge og gjennomføre serviceoppdrag og totaltekniske prosjekter. ERV Teknikk er din eneste samarbeidspartner fra prosjektering til levering. Totaliteten av våre fagfelt gjør at vi kan levere på kundens premisser uten å involvere eksterne konsulenter.

Vi består av 65 positive medarbeidere med bred faglig kompetanse. Vi er opptatt av faget vårt, og av å føre kompetansen videre til våre lærlinger, og er også en godkjent lærlingbedrift.

Energi, luft og vann er kanskje de viktigste elementene i et bygg. Vår kompetanse dekker alle tre, og ERV Teknikk ønsker å være din totalleverandør, slik at du kan forholde deg til én og samme aktør.

Uavhengig av oppdragets størrelse og art blir alle kontrakter planlagt og gjennomført innenfor avtalte rammer – alltid i nært samarbeid med kunden.

ERV Teknikk AS er i tillegg autorisert leverandør og installatør av varmepumper, aircondition og kuldetekniske systemer. Vi er en godkjent, sertifisert F-gass bedrift, og utfører også serviceoppdrag på slike anlegg. ERV er en NOVAP-godkjent forhandler (Norsk Varmepumpeforening).

Et utvalg oppdrag vi har utført

ERV Teknikk er en total entreprenør og leverer både rør, elektro og ventilasjon til et bygg. Se flere referanseprosjekter her.

Vi kan være din eneste samarbeidspartner fra prosjektering til levering. Totaliteten av våre fagfelt gjør at vi kan levere på kundens premisser uten å involvere eksterne konsulenter.

Veldedighet

ERV har de siste årene valgt å støtte prosjektene «Håp for alle» og «Team Rynkeby».

Personvern

ERV er opptatt av viktigheten rundt godt personvern og god informasjonssikkerhet. ERV har målsetninger om at personvern skal ivaretas i henhold til gjeldene regelverk. Det jobbes kontinuerlig med å sikre nødvendig og tilstrekkelig internkontroll på området.