ERV Teknikk AS er lokalisert på Skrumoen i Lyngdal. ERVs bygg på Skrumoen ble totalrenovert i 2015, og hele verkstedproduksjonen ble i den forbindelse flyttet fra lokaler på Snartemo til ERVs nye hovedkontor på Skrumoen. Nå er alle tre fagområdene, elektro, rør og ventilasjon, samlet under samme tak.

ERVs ferdigrenoverte bygg inneholder flere store og små møterom, kontorlokaler til administrasjons- og økonomiavdeling, resepsjon, kontorer til prosjektledere, faglig personell og montører. Kontorlokalene er på ca 600 m2.

I tillegg til kontorer har ERV også lager på ca 800 m2 inkludert i bygget. Lageret er etter renovering gjort om til et varmt-lager og inneholder også verksted og produksjonssavdeling for ventilasjon.

Samarbeidspartnere i prosjektet har vært blant andre arkitektene Kristiansen & Selmer-Olsen som stod for prosjektering og utforming, GHV Montasje AS som stod for alt av snekker- og innvendig bygningsarbeid, Bøttger & Co AS som leverte og monterte fasadeelementer, og selvsagt ERV Tenkikk Lyngdal AS selv som stod for alt av teksinke installasjoner på bygget.

Både ledelse og ansatte har lagt ned en betydelig innsats i forbindelse med oppussingen, og ERV er svært fornøyd med resultatet av renoveringen av bygget.

  • Adresse: Skytebaneveien 6, 4580 Lyngdal
  • Ferdigstillelse: 2015
  • Utført fag: Elektro, Rør, Ventilasjon
  • Type bygning: Kontor